Dirk & Katleen

Over Ons

Een totale aanpak voor je gezondheid

30 Jaar ervaring als FIT & Lifestyle coaches

In 1989 startte ik, Dirk De Weghe, op mijn 17,5 jaar met een dans- & sportschool. Mijn opzet was mensen meer te laten bewegen. Voor de ene klant was dansen zijn passie, voor de andere kon dit een uurtje groepsfitness zijn. Ikzelf was gepassioneerd in beide. Op dansgebied heb ik heel wat Tv ervaring kunnen meemaken, optredens in binnen en buitenland, waarvoor ik iedereen die hiertoe bijgedragen heeft nog steeds dankbaar ben! Daarnaast volgde ik constant opleidingen en stages in o.a. Nederland, Parijs, New York, Los Angeles, enz. De combinatie was uiteraard hard werken, maar was voor mezelf een vereiste om op het beste niveau les te kunnen geven alsook opleidingen te kunnen geven in dans & groepslessen fitness.

Weet dat je samen meer bereikt dan alleen!

We Build!

WE BUILD RESULTS​

Investeer vandaag in je gezondheid, zodat je later op een vitale manier kan genieten van ouder worden!

WE BUILD WINNERS

Lijkt het je tof om net als wij, mensen te helpen met gezondheid op alle levensgebieden?

WE BUILD TOGETHER

Wij kijken er naar uit om samen met jou de juiste stappen te zetten richting jouw doelstelling.

We ondersteunen dagelijks meer dan 1400 klanten.

ontstaan vidasana

In Januari 2011 zijn we na nuttige Health tips van een collega dansleraar op een sport en Fit For Life voedingsprogramma gestart. We werden bewust dat 80% van wie we zijn te wijten is aan de voeding die je dagelijks aan je lichaam geeft en amper 20% wordt bepaald door bewegen of sporten. Snel hadden we door dat onze levensstijl naast de dans- en sportvloer niet gezond was. Sindsdien zijn we ons dagelijks gaan verzorgen en snel voelden we de meerwaarde van gezonde voeding, water drinken en de juiste voeding vóór en na een inspanning. Doordat onze energie zo veel beter was, zijn we naast FITNESS & DANS coaches ons ook gaan specialiseren als VOEDING coaches. Dit was de start van het Vida Sana Team met de visie: Investeer vandaag in je gezondheid, zodat je later op een vitale manier kan genieten van ouder worden! Vandaag zijn we fier op ons Vida Sana team waarmee we samen dagelijks meer dan 1400 klanten ondersteunen naar een gezonde actieve levensstijl.

Samen met passie

Door onze aandacht voor kwaliteit, service en fun groeiden we uit tot een club van 3000 leden. Tijdens deze ongelofelijke reis leerde ik in mijn levenspartner Katleen Van den Eede kennen. Zij was een fervente fan van mijn step les. Snel ontdekte ook zij dat ze naast mijn partner te zijn ook als FITcoach door het leven wilde. Vanaf het begin van onze relatie hebben we samen met volle passie de zaak uitgebaat en doen groeien. Daarnaast stichtten wij met veel liefde ook een gezin! Vandaag zijn wij fier op onze 2 schitterende dochters Liya en Louana en onze welkgekomen laatkomer Lio.

juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning

Door de jarenlange ervaringen beseffen we dat we samen met ons Vida Sana team heel veel mensen hun leven kunnen veranderen door opnieuw aandacht te schenken aan zichzelf met de juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning. 


Op deze manier kunnen wij zowel mensen helpen die op zoek zijn naar meer vitaliteit, gewicht verliezen, spiermassa opbouwen, sportprestaties verbeteren of gewoonweg zich beter in hun vel willen voelen.


Wij kijken er naar uit om samen met jou de juiste balans te creëren naar die gezonde levensstijl!

Samen bereik je meer dan alleen.

Samen Werken naar Jouw Doelstelling.

Graag willen wij jou bedanken om onze site te bezoeken en ons verhaal te hebben gelezen. Hopelijk mogen wij voor jou iets betekenen en kunnen we samen werken naar jouw doelstelling met de nadruk op het behouden van je doel met  een gezonde levensstijl! Surf rustig door ons aanbod en aarzel niet ons te contacteren!

 

Weet dat je samen meer bereikt dan alleen!

 

Samen Fit & Slank groeten, Katleen & Dirk